Destinatia perfecta pentru o nunta de neuitat

Casatoria reprezinta unul dintre cele mai importante evenimente din viata oricarei persoane asa ca un astfel de moment trebuie sa fie perfect, cu adevarat special. Este important ca toti cei invitati, familie si prieteni, sa se simta bine insa si mai important este ca cei doi viitori soti sa simta cu adevarat ca fac un nou pas in ceea ce priveste relatia acestora si faptul ca isi vor lega destinele pe veci.

Organizarea unei nunti reprezinta un proces care poate prezenta si numeroase dificultati si necesita un buget substantial. Cu cat cei doi miri vor mai multe lucruri si mai frumoase cu atat si costul total poate creste. Iar unul dintre cele mai importante aspecte este locatia sau mai bine spus, locatiile, unde sa aiba loc slujba religioasa precum si alte activitati necesare. In acest sens, cei cu mai multa inspiratie aleg locatii la care multi altii nici macar nu s-ar gandi, ca de exemplu insula Creta.

Probabil ca nu este cunoscututa tuturor decat ca una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta din lume dar este de asemenea si locul in care sunt oficializate cele mai multe nunti, vorbind aici nu doar de localnici ci mai ales de turisti, autoritatile avand posibilitatea de a oficializa astfel de procese indiferent de nationalitate, religie si chiar si sex, aspecte care poate ca in alte tari nu sunt permise. Datorita acestui aspect, in timp au fost realizate numeroase amenajari in acest sens astfel incat indragostitii isi pot depune juramintele in unele dintre cele mai frumoase locatii, naturale sau realizate de om.

Nu in putine cazuri ne gandim cat de frumos ar fi sa putem merge intr-o astfel de locatie si doar pentru a petrece cateva zile, a ne relaxa si a vedea noi locuri si oameni, a ne bucura de apa marii si de peisaje istorice de o vechime foarte mare. A ne si casatori aici cu persoana iubita pare deja un rand scos dintr-o poveste fantastica insa poate deveni realitate pentru oricine.

Fara indoiala ca oficializarea unei casatorii intr-o astfel de zona, poate foarte departe de casa nu ne-ar permite invitarea unui numar mare de persoane si astfel am devia de la o nunta traditionala, in cazul nostru, al romanilor. Insa dupa cum am mentionat anterior, cel mai important este ca cei doi parteneri sa-si doreasca asta, asa ca restul nu mai conteaza atat de mult.

Creta, fiind o mare destinatie turistica, aici pot fi gasiti localnici din numeroase zone ale lumii, stabiliti pe insula de-a lungul anilor si astfel, o multitudine de culturi si traditii alaturi de cele locale. Este o locatie potrivita atat pentru pasionatii de relaxare cat si pentru cei pasionati de natura sau istorie, aici existand si ruine cu o vechime de multe milenii, alaturi de alte monumente istorice cunoscute.
Exista multe agentii de turism care an de an le aduc clientilor cele mai bune oferte de cazare si sejur in Creta, iar preturile sunt foarte accesibile pentru asezari ca Heraklion, Chania sau Rethymno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.